Rólunk

By , 2010. August 12 16:06

Üdvözöllek oldalunkon!

Ez egy kis bevezetés szeretne lenni, mi is ez az oldal, vagy minek foglalkozunk vele. Nehéz megválaszolni, de talán sikerül.

Nagyon sokan szívesen bámulják a felhőket. Mások megcsodálják a pislákoló csillagokat az égen, a vízről felszálló madarakat, a vitorlázó sirályokat vagy éppen a pitypang szél-fújta termését. Van az égnek egy megfoghatatlan vonzása, egy titka, egy romantikája, és repülő modelleket építve, repítve kicsit közelebb kerülünk a titokhoz, a megfejtéshez. Nem szállunk versenybe a madarakkal, hanem együtt élvezzük a repülés pillanatait, még ha a lábunk nem is hagyja el a földet.

A modellezés részben maga-mutatás, de ezt mindig is tagadni fogjuk. Modellezők évek során széles spektrumú tudást, tapasztalatot halmoznak fel, kérdéseiket, tapasztalataikat vitatják meg barátaikkal, együtt vesznek részt rendezvényeken, versenyeken. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy vannak modellező barátaink Kanadától, Svédországon át Kelet-Oroszországig akik viszonzás nélkül, időt, energiát nem sajnálva megosztják velünk tudásukat. Ez az oldal azért készült, hogy megosszuk másokkal a tanultakat, örömteli pillanatainkat. Mint minden hangárban, ebben is lesz levegő, repülő, néha több is, lesz pilóta és talán oktató is. Folyik itt majd szerelő munka üzemanyag, olaj meg társalgás – megpróbáljuk jól érezni magunkat és nem ártani senkinek.

Ezek mi vagyunk, de tényleg ;)

elerhetoseg=\sqrt[3]{\frac{1}{info@rchangar.hu^{-3}}}

Comments are closed

Panorama Theme by Themocracy